Op de homepagina en de talentenoverzichtpagina is er ruimte om maximaal 3 profielen uit te lichten. Dit kunnen artiesten, sprekers, organisatoren en technici zijn.

Deze advertentieruimtes kunnen ‘gehuurd’ worden voor 3 maanden, 6 maanden of 12 maanden.

Op deze advertentieruimte kan een afbeelding naar eigen keuze en naar eigen ontwerp worden geplaatst. Bezoekers kunnen klikken op de afbeelding en worden doorgelinkt naar een pagina, die qua tekst en inhoud volledig toegespitst kan worden op jouw wensen.

Het doel van deze pagina is om conversie te creëren. Dit wil zeggen van een bezoeker een lead of klant te maken. Dit kan bijvoorbeeld door iemand een aanvraag/boekingsformulier in te laten vullen, een cd of boek te kopen of iemand zijn of haar e-mail adres achter te laten in ruil voor bijv een ebook of video.

Het huren van een advertentieruimte kan dus ideaal zijn om onder andere, meer boekingen of opdrachten te krijgen, meer cd’s of boeken te verkopen, meer bezoekers naar je evenement te krijgen, meer tickets te verkopen of je mailinglijst te vergroten.

De prijzen voor de verschillende huurperiodes zijn als volgt opgebouwd:

3 maanden: € 850,-

6 maanden: € 1600,-

12 maanden: € 3000,-

Stel dat je € 350,- vraagt voor een optreden en je zou met een advertentie 3 extra boekingen per maand binnen kunnen halen, dan heb je bij een huurperiode van 3 maanden, je investering er na de 1e maand al ruim uitgehaald en in maand 2 en 3 € 1050,- hebben gemaakt.

Het afnemen van een advertentie ruimte kan dus veel winst opleveren, wat jou weer in de positie brengt om verder te kunnen groeien als persoon, maar ook in het verschil wat je kunt maken als artiest, spreker, organisator of techneut.

Wil je gebruik maken van de mogelijkheid om betaald te adverteren, mail dan naar support@christelijkpodium.nl