Carolien, Meer volgers maken


Ik ben eigenlijk stiekem wel benieuwd hoeveel volgers Jezus zou hebben in onze tijd, hoeveel likes op zijn Bergrede Hij gehad zou hebben en hoe vaak we dit met elkaar gedeeld zouden hebben? En hoeveel foto’s en filmpjes er van alle tekenen en wonderen geplaatst zouden worden. Maar ook hoe snel zouden mensen hem na zijn arrestatie en kruisiging weer ‘ontvolgen’?  

Ik spreek regelmatig christenen die niet zo graag bezig zijn met volgers maken van Jezus of het lastig vinden om met mensen te spreken over hun geloof. Ze gaan het gesprek erover soms uit de weg. Ze geven aan dat ze het lastig vinden te spreken over hun geloof omdat ze bang zijn niet genoeg te weten van de bijbel of voor bang voor lastige vragen waar ze geen antwoord op weten. Of hebben het idee dat mensen er niet op zitten te wachten. 

Als ik bij jouw event kom spreken hoor je drie kenmerken waarom ik denk dat het meer volgers maken van Jezus belangrijk is. Deze kenmerken zijn geloof, ga en getuig. Ik vertel je wat erover in de bijbel staat, en wat de opdracht aan jou is om hier tijd voor te gaan inruimen in jouw leven. 

Ik hoop dat je een diep verlangen zult krijgen om uit te delen van God’s liefde voor alle mensen en zult groeien in je eigen relatie met Hem en ik geef je wat tips om hiermee aan de slag te gaan, met jouw unieke gaven en talenten. 

Carolien spreekt in samenwerking met het vrouwenplatform 'Lume'. Waar zij tevens de 'Lume- Sprekers- Academy' heeft gevolgd. Vergoeding in overleg.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Mijn naam is Carolien Winters en ik ben 51 jaar, getrouwd met Robin en samen hebben we twee volwassen zoons van 21 en 19 jaar. Als ik gevraagd wordt om te spreken dan zal dit in ieder geval gaan over geloven, gaan en getuigen. Toen ik 18 jaar geleden via een Alpha cursus tot levend geloof kwam wilde ik niets liever dan hierover delen. En nog steeds is de grote opdracht uit Mattheus 28; ‘Ga dus op weg en maak alle volken tot Mijn leerlingen’, mijn vurige hartewens voor iedereen die ik in mijn leven ontmoet, en het uitgangspunt van alles wat ik onderneem. Mijn verlangen is dat we als christenen wereldwijd deze opdracht serieus blijven nemen en ons bewust zijn van de urgentie ervan. Als mensen het evangelie niet van jou of mij horen, van wie dan wel? Aan de hand van persoonlijke voorbeelden en levenslessen vertel ik je graag hoe je hiermee kunt oefenen en groeien, samen met anderen, samen met Hem. In overleg kan mijn talk vanzelfsprekend aangevuld worden met een onderwerp wat voor de doelgroep van toepassing is.

Onlangs heb ik de Lume sprekers academy afgerond en ik heb 14 jaar lang gewerkt bij Baptistengemeente De Rank waar ik ook regelmatig gesproken heb voor grote groepen (ca 500 mensen) Momenteel zijn we met ons gezin deel van een kerk in De Bilt, Christengemeente Alive. Mijn kerkelijke oorsprong ligt bij de GKV in Amersfoort. Ik organiseer zelf regelmatig vrouwendagen of bijbelstudiemomenten. Daarnaast ben ik coach binnen mijn praktijk Caarslicht, en begeleid ik vrouwen die op wat voor manier dan ook vastlopen in hun leven en graag nieuw licht willen laten schijnen op hun vraagstukken, en begeleid ik stellen op gebied van bjivoorbeeld communicatie en weer in verbinding komen met elkaar. Samen met mijn man geef ik Marriage Courses.

Mensen noemen mij bevlogen en enthousiast en zijn geraakt door mijn eerlijke persoonlijke verhalen en zoektocht en vinden hierin een stuk herkenning en hoop om zelf ook aan de slag te gaan. Ik krijg vaak terug dat mensen mijn stem plezierig vinden om naar te luisteren.

Ik spreek in samenwerking met het vrouwenplatform 'Lume'.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;