David Vonk


❗️❗️❗️ AANDACHTSPUNT ❗️❗️❗️ “Ja u! Wat betekent de toekomst voor uw kinderen en uw naasten en weet u ook gelovige wat er speelt? “ Op de straat en in scholen worden duizenden jongeren vanaf 10 jaar klaar gemaakt om klusjes te doen… hoe kunt uw dat merken? Ik kan u via een lezing een beeld geven. Ik was verslaafd op mijn 11 de, dat is 37 jaar geleden en op mijn 13de bij een criminele organisatie. Binnen 3 jaar klaar gestoomd met kettingen en riemen en andere ook leren zelfverdedeging gepaard gingen het echte straat vechten, elke dag tot ik niks meer voelde… old school. 🏫 En nu zijn er die veel geld willen en merk kleding. Beste mensen en ouders nu is het anders status en macht geld en aanzien🙏https://www.david-vonk.nl Ik genees niet en bekeer je niet alleen als “Gods wil “. Keihard de waarheid verkondigen en niet eromheen draaien. Vragen via ❗️info@david-vonk.nl ❗️ Be Blessed 🙏💥denk erover na. Ik kom niet voor niets; boeken kan via m’n site en christelijkpo✊🙌🎬📕Vanaf hoe oud❗️laatste jaar basis onderwijs en uiteraard op basis niveau❗️ 1e en 2e jaars middelbare scholen.

 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

SPREKER & COACH & EVANGELIST 
Geloof en Groei
Ontmoet David Vonk, een inspirerende spreker en coach met een uniek levensverhaal. Ooit een ex-crimineel, vond David zijn weg naar het christelijk geloof, wat zijn leven compleet veranderde. Hij deelt openhartig over zijn transformatie vanuit een leven vol misdaad, drugs en geweld naar een leven gewijd aan God en dienstbaarheid. 
 
Laat u inspireren door zijn krachtige getuigenis en boek David vandaag nog als spreker en coach om uw publiek te motiveren en te begeleiden naar persoonlijke groei en herstel.

@Spreker@Evangelist@Coaching,Auteur.

 

“Laat je niet overwinnen door het kwade, maar overwin het kwade door het     goede.”
Romeinen 12:21 

Meer info https://www-david-vonk.nl

Gr David Vonk

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;