Foto header

Op de homepagina gebruiken we een foto header. Dit kan ook een foto zijn van jouw event of optreden met jouw naam erbij. Op deze manier krijg je directe zichtbaarheid, wanneer bezoekers de homepagina bezoeken.
Een foto van jouw event of optreden op de homepagina geeft onze website bezoekers gelijk een sfeerimpressie van hoe jouw event of optreden eruit ziet. Als website bezoekers een fijne en positieve impressie krijgen, is de kans groot, dat ze een aanvraag en/of boeking bij je zullen doen.

Interviews

Wij vinden het superleuk om de talenten op ChristelijkPodium beter te leren kennen. Hoe kunnen we dat beter doen dan door een interview. Een interview met jou kunnen we verspreiden over meerdere kanalen, waaronder:
Onze mailinglijst van meer dan 5000 contacten
Ons YouTube kanaal
Ons Podcast kanaal
Ons Twitter kanaal
Onze Facebook Pagina
Ons Instagram account
Onze website
Een interview geeft je extra zichtbaarheid en het helpt je om mensen jou beter te leren kennen en jou leuk te vinden. Hierdoor stijgen de kansen op het krijgen van meer aanvragen en boekingen.

Nieuws reportages

Organiseer je een activiteit of evenement, dan maken we daar graag een nieuwsreportage van. Deze kunnen we ook weer delen over onze communicatie kanalen in de vorm van video, audio en geschreven tekst.
Een nieuwsreportage geeft mensen een hele goede indruk en een ‘kijkje in de keuken’ van jouw activiteiten en evenementen. Hoe beter de indruk die mensen van jouw activiteit en evenement krijgen, hoe groter de kans dat je nieuw aanvragen, boekingen of juist nieuwe bezoekers krijgt.
Het verschil tussen een promo van jezelf en een reportage van ons, is dat jij in een promo laat zien wat jij wilt laten zien en wij vanuit onze nieuwsgierigheid en belangstelling achter ‘dingen’ proberen te komen, die potentiële opdrachtgevers en bezoekers ook zouden willen weten.
Het doel van onze nieuwsreportags is jou meer zichtbaarheid te geven en potentiële opdrachtgevers en bezoekers meer vertrouwen te geven, dat jij een goede partij bent om mee te werken.

Wil je op bovenstaande manier gratis adverteren op ChristelijkPodium.nl? Mail dan naar media@christelijkpodium.nl.