Algemene gegevens
Zichtbare Naam

Bert de Vries

Profielgegevens
Biografie

Ben je op zoek naar een geluidstechnicus voor jouw koor, jouw band, of zoek je iemand die een professionele cd-opname kan maken zowel in de studio of live? Bij Bert de Vries Soundproductions ben je aan het goede adres. We zijn een beginnend bedrijfje dat zich graag ten dienste stelt voor het werk van de Here, in de vorm van geluidstechniek en aanverwante zaken in zalen tot ongeveer 500 plaatsen.

Een kwalitatief goed geluid
Een goed geluid bij het optreden of concert is belangrijker dan vaak gedacht wordt. Na maandenlang instuderen van het concert, de uitvoering of show, zou het zonde zijn als dit niet goed over komt in de zaal. Bert de Vries Soundproductions beschikt over de mogelijkheden om jouw uitvoering ook op het gebied van het geluid tot een succes te maken.

MIDI en synthesizers
Maar niet alleen op het gebied van audio kunnen wij helpen, ook op MIDI-gebied of bij het programmeren van synthesizers en gerelateerde apparatuur kunnen wij helpen. Bert de Vries Soundproductions heeft een ruime ervaring met Cubase en Adobe Audition voor het opnemen en bewerken van jouw optreden of uitvoering, of het (helpen met) programmeren van jou synthesizer. Hiervoor kun je terecht in onze zolderstudio.

Advies
Voor advies op het gebied van versterking in kerken en ruimtes waar kerkelijke bijeenkomsten gehouden worden, kun je ook bij ons terecht. Wij hebben een ruime ervaring in het verzorgen van het geluid tijdens kerkdiensten. Ook bij conferenties en soortgelijke bijeenkomsten kunnen wij van dienst zijn.

Demo opname
Ook is het natuurlijk mogelijk om een demo te laten opnemen, hetzij ter plekke in jouw eigen oefenruimte of in onze zolderstudio.

Meer Info?
Neem een kijkje op onze website.

Aanvullende eigenschappen

-Regelen van geluid van bands, koren, praise-avonden of andere kerkelijke gelegenheden

-Opnemen van bands, koren, praise-avonden of andere kerkelijke gelegenheden

-Afmixen van opnames voor cd

-Advies en inregelen van geluidsinstallaties in zalen en kerken

Hoofdcategorie

Techneut

Subcategoriëen Techneuten

Audio-editor, Geluidstechnicus, Geluidsman / geluidsvrouw, Mixer / Master, Podiumtechnicus, Producer

Technische Vaardigheden

Regelen van het geluid bij diverse (kleinschalige) evenementen, bij koren, bands en sprekers

Gelegenheden

Conferentie, Evenement, Mini concert, Pasen, Pinksteren, Seminar, Spreekbeurt, Workshop

Website

http://www.bertdevries-soundproductions.nl

Facebook Pagina