Algemene gegevens
Zichtbare Naam

Roger

Profielgegevens
Biografie

Het was medio 2004  toen twee gedaanten s ’nachts uit het niets op mijn kamer  aan de voeteinde van mijn bed verschenen.  Ze waren in het zwart gekleed, hadden een menselijk gezicht en puntige oren.  Ze waren niet blij en hadden geen prettige woorden voor mij. Dit was het begin van een periode dat het niet goed met mij ging en in een zwarte gat viel . Als ongelovige werd ik me er toen van bewust dat er meer was dan alleen het zichtbare.  Mijn moeder overtuigde mij ervan om naar een christelijk kamp te gaan omdat ze aan mij zag dat het niet goed met mij ging. Via een open visioen op de laatste dag van de christelijk kamp en verschillende manifestaties van de heer de dagen erna,  ben ik vanaf toen radicaal tot geloof gekomen.

9 jaar later, Sinds 2013, is mijn hart, in een intense periode van vele dromen en beelden,  door de Heilige Geest aangevuurd en vol verlangen om van de Heer te getuigen, te onderwijzen en ieder die het horen wil te inspireren, bemoedigen en motiveren.

 


Aanvullende eigenschappen

Mijn naam is Guy-Roger N’Gouan (1988) ik ben geboren in Ivoorkust en kwam als  9 jarige jongen samen met mijn moeder, broer en zusje  naar Nederland. Ik ben getrouwd met Irene en samen hebben we 1 dochter. In het dagelijks leven ben ik werkzaam binnen de jeugdzorg. Daarnaast volg ik de deeltijd HBO theologie studie aan de Christelijk Hogeschool Ede (CHE).

Mijn thuisgemeente is de Vrije Evangelisatie Zwolle (VEZ). Daar ben ik een aantal jaren betrokken binnen de tieners en jongerenwerk.

Graag spreek ik in diverse kerken en gemeentes voor volwassenen, jongeren of tieners.
Het is mijn passie om te spreken over de Heere Jezus. Van daaruit is het mijn verlangen om iedere gelovige te zien groeien en schitteren zoals God het bedoeld heeft. Dit doe ik graag door de luisteraars te inspireren, bemoedigen en te motiveren aan de hand van de Bijbel.

 

Hoofdcategorie

Spreker

Subcategoriëen Sprekers

Allround Spreker, Jongerenspreker / jeugdwerker, Persoonlijk verhaal en getuigenissen, Spreker voor Trainingen / Workshops, Themagericht Spreker

Gelegenheden

Conferentie, Evenement, Festival, Spreekbeurt, Workshop