Algemene gegevens
Zichtbare Naam

Held & Bloem

Profielgegevens
Biografie

 
Vind het verhaal is een verrassend programma voor kindermiddagen in kerken, met zondagsscholen en voor het basisonderwijs. Tekenen, het maken van voorwerpen, een workshop poseren voor de camera, kostuums en een greenscreen fotoshoot resulteren in een mooie Bijbelse zoekplaat op A2 formaat, waar alle kinderen zelf op voorkomen.
Het programma duurt ongeveer 2,5 uur en is geschikt voor kinderen van de basisschoolleeftijd. Maximaal 80 kinderen kunnen meedoen.
Bekijk de trailer voor meer info, of onze site: http://www.vindhetverhaal.nl
 
Van tevoren worden er een aantal Bijbelverhalen uitgekozen die in de zoekplaat moeten komen. De kinderen gaan in groepjes aan de slag om de tekeningen te maken die bij hun verhaal horen. Daarna komt de workshop poseren voor de camera, zodat de kinderen kunnen oefenen voor de fotoshoot. Als ze klaar zijn hiermee gaan ze in de greenscreen fotostudio op de foto in Bijbelse gewaden. Tot slot moeten er ook nog extra zoektekeningen/voorwerpen worden gemaakt.
 

Artiestennaam

Held & Bloem Producties

Intro video

<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/lQVC1BYpN0Y&quot; frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Aanvullende eigenschappen

Held & Bloem Producties bestaat uit het echtpaar Joël & Emma de Zwaan. Joël heeft in het basisonderwijs voor de klas gestaan en Emma is kinderboek-illustrator. Sinds 2010 verzorgt Held & Bloem Producties vernieuwende en creatieve workshops op scholen, in ziekenhuizen, in kerken, voor kinderen, gezinnen en andere groepen. Wij staan voor een echt creatief proces naar een tastbaar en professioneel resultaat. Wij doen ons best om de kinderen en volwassenen die meedoen echt tot hun recht te laten komen als ze tijdens de projecten letterlijk en figuurlijk in de spotlight staan.

Hoofdcategorie

Artiest

Subcategorieën Artiest

Kindervoorstelling

Instrumenten

Banjo

Subcategorieën Theater

Kindertheater

Gelegenheden

Overige gelegenheden

Website

https://www.vindhetverhaal.nl

Facebook Pagina