Algemene gegevens
Zichtbare Naam

Jenne Minnema

Profielgegevens
Biografie

Bent u op zoek naar een spreker die op een begrijpelijke en liefdevolle manier een radicale boodschap durft door te geven? Met hedendaags taalgebruik en aansprekende verhalen?

 

Als klein jongetje twijfelde ik over wat ik wilde worden: schoolmeester, journalist of dominee. Uiteindelijk ben ik het alle drie niet geworden… šŸ˜€Ā  Maar ik heb wel de rode lijn die hierin zit ontdekt: ik draag graag iets over aan mensen. En wat is er mooier om dat te doen met het mooiste wat er is? Ik houd van prikkelen en de boodschap op een creatieve manier brengen. Tegelijkertijd gaat het me aan het hart als ik merk mensen Jezus niet (meer) kennen. En dan kom ik graag in actie!

 

Mijn naam is Jenne Minnema, ik woon in Zwolle en werk als jeugdwerkadviseur. Ik ben lang jeugdwerker geweest in een aantal kerken en heb veel ervaring met spreken voor jongerengroepen. Maar inmiddels ook met heel veel andere doelgroepen en (kerk)diensten. Zo verzorg ik o.a. voor een NGO themadiensten (samen met Christian Verwoerd), spreek ik regelmatig in mijn thuisgemeente en bij studentenverenigingen. Eigenlijk maakt het me niet uit waar, zolang Gods boodschap maar helder kan klinken.

Aanvullende eigenschappen

Ik ben creatief, een echte verhalenverteller maar houd er ook van de diepte in te gaan. Ik vind het een uitdaging een complexe tekst op een eenvoudige manier uit te leggen. En als het nodig is de boodschap door middel van een googeltruc uit te leggen zal ik dat niet laten.

Hoofdcategorie

Spreker

Subcategoriƫen Sprekers

Allround Spreker, Voorganger, Jongerenspreker / jeugdwerker, Persoonlijk verhaal en getuigenissen, Spreker bij geboorte, huwelijk of uitvaart, Spreker voor Trainingen / Workshops, Themagericht Spreker

Spreekthema's

Ik spreek zolang het aan God en de Bijbel gerelateerd is over elk thema. Thema's waar ik me specifiek in verdiept heb zijn: recht & gerechtigheid, het heelal & de grootheid van God, jeugdwerk in de kerk, delen & geven, de kleine profeten uit het OT.

Gelegenheden

Bedrijfsfeest, Bruiloft / Trouwen, Conferentie, Evenement, Festival, Huwelijk, Jubileum, Kerst, Hemelvaart, Oud & Nieuw, Pasen, Pinksteren, Seminar, Spreekbeurt, Workshop

Website

http://www.visjen.nu