Algemene gegevens
Zichtbare Naam

Mighty Impulse Movement

Profielgegevens
Biografie

Job van der Wal is coach, trainer en geeft het gehele jaar optredens.

Van der Wal zet zijn aangeleerde talenten op veel terreinen in. Door de (panto)mime-opleiding die hij genoten heeft in Los Angelos (Californië) is hij gespecialiseerd in het spreken met zijn lichaam.
Na een training van Job weet je veel beter hoe je overkomt en  hoe je jezelf beter kunt presenteren.
Tijdens een optreden komen verhalen tot leven en wordt het onzichtbare zichtbaar.

Job geeft, onder de naam Mighty Impulse Movement, solo-optredens maar werkt ook met collega’s samen om grotere voorstellingen op de planken te brengen.
Zo tourt hij al enige jaren met de theatervoorstelling “Pasen, het verhaal van Vrijheid” maar ook de kerstvoorstelling “Heaven meets Earth” Sinds september 2017 speelt hij, in coöperatie met Carla Veldhuis, het Danstheater “Home Run”.

Kijk voor meer informatie op http://www.mightyimpulsemovent.nl of neem vrijblijvend contact op.

Artiestennaam

Mighty Impulse Movement

Intro video

<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/BhmBJbRam6o&quot; frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Aanvullende eigenschappen

Naast trainingen en optredens verzorgt Mighty Impulse Movement ook entertainment op feesten en partijen en promoot hij met zijn talent graag uw product en locatie tijdens jubilea, beurzen en markten. Job is een beroepsentertainer. Hij is een vakman wanneer hij één van zijn vele typetjes of verschillende karakters speelt. Door zijn professionele opleiding beheerst hij de lichaamstaal zo goed dat hij letterlijk aan een half woord genoeg heeft. Hij leest de lichaamstaal van de mensen om hem heen en weet daardoor op een positieve manier te reageren.
Job van der Wal vertolkt  levensverhalen tijdens bruiloften, begrafenissen, conferenties, kerkdiensten en andere themabijeenkomsten. Het voornaamste doel is om de begeleidende rol te hebben en om uw thema te ondersteunen en meer nadruk te geven.
Mighty Impulse Movement heeft de beschikking over complete theaterstukken, ook wel producties of programma’s genoemd. Aan de hand van deze producties kunt u uw boodschap of thema krachtig en theatraal doorgeven. Het publiek zal spelenderwijs nadenken over wat u graag wilt overbrengen of vertellen via de spelers

Kijk voor meer informatie op http://www.mightyimpulsemovent.nl of neem vrijblijvend contact op

Hoofdcategorie

Artiest

Subcategorieën Artiest

Danser / Danseres, Verhalenverteller, Overige Podiumkunsten

Muziekgenres

Overige Genres

Subcategorieën Theater

Theatergroep, Theaterkunstenaar, Verhalenvertellers, Volwassentheater, Overige Theatermakers

Gelegenheden

Afscheid, Bedrijfsfeest, Bruiloft / Trouwen, Conferentie, Evenement, Festival, Geboorte, Horeca Optreden, Huiskamerconcert, Huwelijk, Jubileum, Kerst, Hemelvaart, Masterclass, Mini concert, Opening Venue / Bedrijf, Oud & Nieuw, Pasen, Pinksteren, Schoolfeest, Seminar, Spreekbeurt, Stads-/Dorpsfeest, Studentenfeest, Surprise, Uitvaart, Verjaardag, Welkomst, Workshop, Overige gelegenheden

Website

http://mightyimpulsemovement.nl