Algemene gegevens
Zichtbare Naam

Albert Jan & Christina Bolwijn

Profielgegevens
Biografie

Albert Jan: Als jonge en enthousiaste theoloog heb ik een passie voor de gemeente van Jezus. Ik studeer HBO Theologie via het Baptisten Seminarium. Graag ben ik bezig met (s)preken, leiderschap en ontwikkelingsprocessen. Kwaliteiten van mij zijn dat ik dingen goed kan onderscheiden en simpel en helder kan verwoorden. Het is mijn verlangen om lokale gemeenten en leiders toe te rusten, zodat zij hun volledige potentieel in kunnen zetten voor Gods Koninkrijk en zo tot bloei komen.

 

Christina: Als hulpverlener heb ik een brede ervaring met zowel persoonlijke begeleiding als groepswerk. Ik ben afgestudeerd als HBO Maatschappelijk Werker. Graag ben ik bezig met leiderschap, profetie en coaching. Kwaliteiten van mij zijn dat ik analytisch ben en goed kan organiseren en samenwerken. Het is mijn verlangen om mensen die te maken hebben met gebrokenheid in het leven te bemoedigen en te helpen tot herstel te komen door het geloof in Jezus.

Aanvullende eigenschappen

Wij zijn beschikbaar om in een gemeente te komen preken. Wij brengen een heldere Bijbelse boodschap in eigentijdse taal met een praktische toepassing voor het dagelijks leven.

Hoofdcategorie

Spreker

Subcategoriëen Sprekers

Voorganger, Jongerenspreker / jeugdwerker, Spreker voor Trainingen / Workshops, Themagericht Spreker

Website

https://www.vanbolwijn.com

Facebook Pagina