Algemene gegevens
Zichtbare Naam

Spreker Arend

Profielgegevens
Biografie

Arend is personal coach en interkerkelijk spreker die iedereen wil motiveren het beste uit zichzelf te halen door hen in contact te brengen met de Bijbel, Gods Woord.
Arend is een spreker die wordt geboekt voor (jongeren)diensten, conferenties en thema-avonden. Hij vindt het belangrijk dat zijn boodschap praktisch is. Door deze praktische vertaalslag te maken haalt hij de verhalen uit de Bijbel naar nu. Zo weet hij zijn toehoorders te motiveren om in beweging te komen. Om stappen in het geloof te zetten.
 
Spreken doet hij vlot en dynamisch met een mooie balans tussen humor en serieuze zaken. Hij maakt hierbij onder andere graag gebruik van Storytelling en Spoken Word. Spreken is zijn passie.
 
In het dagelijks leven is Arend werkzaam als personal- en leiderschapscoach, waarbij hij mensen helpt om talenten en gaven in te zetten voor Gods Koninkrijk.
 
Thema’s waarover Arend o.a. spreekt zijn:
 

Wapenrusting van God
Identiteit in Christus
Zijn wie je bent

 

Intro video

<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/j6s-JkckYq8&quot; frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Aanvullende eigenschappen

Ik spreek met veel passie over de Bijbel. Ik sta in het dagelijks leven midden in de maatschappij en maak hier ook graag gebruik van.

Hoofdcategorie

Spreker

Subcategoriëen Sprekers

Allround Spreker, Jongerenspreker / jeugdwerker, Spreker bij geboorte, huwelijk of uitvaart, Spreker voor Trainingen / Workshops, Themagericht Spreker

Spreekthema's

Wapen uitrusting, Bijbel,

Gelegenheden

Bruiloft / Trouwen, Conferentie, Kerst, Masterclass, Seminar, Spreekbeurt, Studentenfeest, Workshop

Website

http://www.newseason-coaching.nl

Facebook Pagina