Worshippers Arise


Mij kun je zowel als solist boeken als met Worshippers Arise Foundation; een stichting per 6-9-24 waarin ik samenwerk met andere aanbidders om bij jou in de kerk, woonkamer, bruiloft etc te komen spelen en de Heer te aanbidden.

Een gemiddelde avond ziet er als volgt uit:

- Welkom

- Een paar uptempo aanbiddingsliederen

- Vervolgens gaan we echt de rust in, ons focussen op de Heer

- Tussendoor een mooi woord of getuigenis en soms een pauze

- Dan nog zo'n 2 a 3 aanbiddingsliederen

- Einde worship avond

Wij zijn gratis te boeken, maar zouden reiskosten vergoeding wel kunnen waarderen.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Hee, leuk dat je even op mijn profiel bent gekomen. Mijn naam is Simone Uilenberg. Toen ik 4 jaar oud was, zong ik al vooraan in de kerk voor de Heer. Inmiddels ben ik al een aardige tijd volwassen (ik ben geboren op 24 mei 1994) en heb ik al redelijk wat ervaring mogen opdoen in meerdere kerk bands en heb ik op enkele gelegenheden mogen staan als worship zangeres.

Mijn kracht ligt vooral in de aanbidding en het leiden hiervan, ik houd van spontaniteit en de leiding van de Heilige Geest. Natuurlijk bereid ik wel goed voor. Naast worship leiden met zang speel ik zo nu en dan ook piano en zou ik hiermee eventueel kunnen begeleiden.

Ben jij of zoek naar een spontane, sociale worship leader of een zangeres ter aanvulling van jouw band? Zoek jij iemand voor een evenement ter aanvulling? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met mij op. Ik kijk ernaar uit om jou te dienen en de Heer te aanbidden!

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;