Hans Borghuis

Hans Borghuis

Spreker

Over Hans

Christelijke spreker Hans Borghuis is gepassioneerd voor thema's als gerechtigheiddiscipelschapidentiteit, en verandering. Hij spreekt veel in kerkdiensten, voor verenigingen en bij organisaties. Uiteraard spreekt hij ook over veel andere onderwerpen zoals geloofszekerheid, licht-zijn, christelijke levensstijl, gebed, verandering, waardevol leven en andere thema's.

Hans werkt voor Stichting De Haven - een christelijke organisatie die hulp biedt aan vrouwen in de prostitutie - en is verbonden aan de jeugdwerkorganisatie Jeugdwerk.info.

Enthousiasthelder, positief en motiverend zijn een aantal kenmerken die Hans typeren. Hij spreekt Bijbelgetrouw en hedendaags, met gebruik van aansprekende en relevante voorbeelden, toepasbaar op het leven van elke dag.

Kijk op de website voor meer informatie of om Hans uit te nodigen.

Christelijke Sprekers

Thema's

Onderwerpen voor preken en spreekbeurten worden altijd in overleg vastgesteld. Thema's waar Hans veel over spreekt en gepassioneerd voor is zijn o.a. identiteit, discipelschap, levensstijl, gerechtigheid, duurzaamheid, verandering en kerk-zijn. Zijn preken en spreekbeurten zijn altijd Bijbelvast, hedendaags en praktisch, met gebruik van actuele voorbeelden en toegespitst op het leven van elke dag. Kijk hier voor meer informatie.

Jongeren

Hans spreekt ook veel in jeugd- en jongerendiensten en voor studentenverenigingen. Hij ontwikkelde een aantal trainingen over thema's als identiteit, discipelschap, eenzaamheid, levensstijl en verandering. Zijn trainingen worden door (jongeren)groepen enthousiast ontvangen. Het interactieve karakter, het gebruik van veel sprekende en levendige voorbeelden en de aansluiting bij de jongerencultuur van nu maken dat de boodschap begrijpelijk is en de inhoud blijft 'hangen'. Trainingen worden o.a. gegeven aan groepen in kerken, op scholen, bij organisaties en voor studentenverenigingen.

Blogs

Kerken en organisaties

Naast preken en spreekbeurten geeft Hans ook trainingen en begeleiding aan verschillende soorten groepen. Kerkenraden, jeugdwerkers en jongerenwerkers, leraren, medewerkers van organisaties etc. Dit betreft altijd maatwerk en kan gaan over bijbelse thema's (bezinning) maar ook over thema's als identiteit, missie, visie, strategie, communicatie, verandering etc. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.