Over Bert

Ben je op zoek naar een geluidstechnicus voor jouw koor, jouw band, of zoek je iemand die een professionele cd-opname kan maken zowel in de studio of live? Bij Bert de Vries Soundproductions ben je aan het goede adres. 

 

Een kwalitatief goed geluid

Een goed geluid bij het optreden of concert is belangrijker dan vaak gedacht wordt. Na maandenlang instuderen van het concert, de uitvoering of show, zou het zonde zijn als dit niet goed over komt in de zaal. Bert de Vries Soundproductions beschikt over de mogelijkheden om jouw uitvoering ook op het gebied van het geluid tot een succes te maken.

 

Geluidsopnames

Ook is het natuurlijk mogelijk om jouw muziek op te nemen, hetzij ter plekke in jouw eigen oefenruimte of binnenkort in mijn nieuwe studio.

 

Audio-editing

Heb je zelf audio-bestanden of opnames (mp3's, wave-files enz.) die je graag zou willen laten nabewerken, dan kan Bert de Vries Soundproductions daar voor zorgen met behulp van speciale software.

 

MIDI en synthesizers

Maar niet alleen op het gebied van audio kan ik je helpen, ook op MIDI-gebied of bij het programmeren van synthesizers en gerelateerde apparatuur. Hiervoor kun je binnenkort terecht in mijn nieuwe studio.

 

Advies

Voor advies op het gebied van versterking in kerken en ruimtes waar kerkelijke bijeenkomsten gehouden worden, kun je ook bij mij terecht. Mijn ruime ervaring in het verzorgen van het geluid tijdens kerkdiensten, zorgt ervoor dat dit vlotjes verloopt. Ook bij conferenties, lezingen en soortgelijke bijeenkomsten kan ik van dienst zijn.