Jenne Minnema

Jenne Minnema

Artiest

Over Jenne

Hoi! Leuk dat je mijn pagina bezoekt! Ik ben Jenne Minnema, spreker en theatermaker. Hieronder kun je meer lezen over wat ik doe. Als je vragen hebt: mijn contactgegevens staan onderaan.

Vanaf mijn jeugd heb ik al een passie voor theater en kinderen. Die twee worden gecombineerd in de knotsgekke avonturen van Professor Cool!

Mijn doel is om de kinderen iets te laten proeven van Gods liefde voor hen, en dat op een grappige manier! Al mijn verhalen hebben een duidelijke christelijke boodschap.

Ik gebruik gevarieerde theatervormen in mijn shows omdat ieder kind anders is en een andere leerstijl heeft. Zo zijn er (korte) verhaaltjes, goocheltrucs, liedjes, wedstrijdjes tussen de kinderen onderling (bijv. jongens tegen de meiden...) en nog veel meer. De kinderen worden ook uitgedaagd om mee te doen: mijn shows zijn altijd hyper-interactief! Lees meer...

Maatwerk

Omdat ik van begin tot eind alles zelf regel (decor, verhaal, kleding, liedjes, muziek, etc..) kan ik ook maatwerk leveren.Is er iemand jarig, een jubileum of iets anders speciaals? Ik pas het graag voor je in!

Contact

Als je meer wil weten, kijk dan eens op mijn website of mail naar jenne@visjen.nu