Jenne Minnema

Jenne Minnema

Spreker

Over Jenne

Hoi! Leuk dat je mijn pagina bezoekt! Ik ben Jenne Minnema, 38 jaar, spreker en theatermaker. Hieronder kun je meer lezen over wat ik doe. Als je vragen hebt: mijn contactgegevens staan onderaan.

Spreken

Sinds 2005 spreek ik in diverse diensten en bijeenkomsten. Ik leg graag op een originele en eigentijdse manier uit om de Bijbel dichtbij te brengen. Ik wil graag dat de hoorders de boodschap onthouden én toepassen. Verschillende vormen van overdracht spreken verschillende mensen aan. Daarom hebben mijn preken een duidelijke boodschap én maak ik (naast de standaard powerpoint of prezi) als dat de impact van de boodschap vergroot gebruik van theaterelementen. Denk aan een goocheltruc, grappige of ontroerende verhalen, een liedje, etc. Op die manier hoop ik de impact van de boodschap te vergroten, daar gaat het uiteindelijk om! Lees meer...

Maatwerk

Omdat ik van begin tot eind alles zelf regel kan ik ook maatwerk leveren.Is er iemand jarig, een jubileum of iets anders speciaals? Ik pas het graag voor je in!

Contact

Als je meer wil weten, kijk dan eens op mijn website of mail naar jenne@visjen.nu