Marian Poort

Marian Poort

Organisator

Over Marian

Mijn naam is Marian Poort-van der Molen, ik ben getrouwd met Peter en moeder van 3 kinderen. In 2020 ben ik gestart met Schrijfzo Workshops. Voor Schrijfzo organiseer ik Workshops Proef & Geniet, Workshops Creatief Schrijven bij de bijbel en Workshops Faith Journaling.

'Proef en geniet de goedheid van de Heer', uit psalmen gebruik ik als basis voor de workshop Proef & Geniet. Je gaat zelf een tekst op een boomschijf branden, glas graveren, een hapjesplank branden of handletteren op een klembord. Daarbij geniet je van een proeverij naar keuze: tapas, wijn, kaas, chocolade, smoothies, zoet of hartig. De proeverijen worden in overleg afgestemd.

Alle workshops worden op maat samengesteld voor je groep, passend bij een thema of evenement. De workshops van Schrijfzo zijn geschikt voor: christelijke evenementen of festivals, creatieve kerkdiensten of thema avonden, christelijke jongerengroepen, christelijke retraites, vrouwenverenigingen, karakterweekenden, mannen events of voor een uitje met je team of kerkenraad.

Voor het aanvragen van een workshop op maat mail naar: marian@schrijfzo.nl