Over Richy

Hallo lieve broeders en zusters,

Ik ben Richy Hully, ik ben getrouwd met Veby Hully en we hebben samen een zoontje Verrijn Hully. In het dagelijks leven ben ik werkzaam op Schiphol als douane-declarant, maar in het weekend ga ik helemaal "los" om Gods naam te verheerlijken. (kijk ook naar mijn Youtube Kanaal als je tijd hebt - https://www.youtube.com/channel/UCLMZM591QctgVGTzfP0qm9A). Daarnaast geef ik online les Nederlands voor Indonesiërs (Youtube Channel: https://www.youtube.com/channel/UCFQVCrZ99VKkzuHoOoQwUyw/)

Mijn kerk is gebaseerd in Amsterdam en is Oecumenisch van aard. Dat wil zeggen we hebben 3 denominaties onder een dak; Katholieke dienst, Protestantse dienst en de Evangelische gemeente. Op dit moment ben ik de vice voorzitter van de kerk. Onze kerk heeft nog twee andere vestigingen in Almere en Zutphen. Daarnaast ben ik ook in de weekenden vaak uitgenodigd om als gastpredikant te spreken; Amsterdam, Den Haag, Almere, Zutphen, Zeeland..noem het maar op. Ik spreek in het Nederlands, Engels en Indonesisch. Trouwens ik ben ook actief als simultaan vertaler in de kerken in die drie talen.

Mijn weekenden verschillen dus elke keer; het kan zijn dat ik in de ochtend een overlijdensdienst moet leiden en een paar uur later zit te bidden voor een jarige en in de avond bij een zieke op bezoek ga. Weet je... God brengt mij naar plekken waar ik nog nooit aan heb gedacht...en ja.. dat is mijn God...ik ben er trots op dat ik Hem heb.

Mijn boodschap is altijd positief, want de Heere Jezus is het leven zelf en Hij is de bron van alles. Ik ben niet gekomen om mensen op hun fouten te wijzen, ik denk dat de mensen het diep in hun hart wel weten als ze verkeerde dingen doen. Want als het goed is, op het moment dat je zegt "De Heere Jezus is mijn redder en verlosser" leeft de Heilige Geest in je toch?

Vele christenen zijn vaak geslagen en verslagen door het leven, velen weten niet meer wat ze moeten doen. Mijn taak is om Jezus te brengen in hun leven. Om dat verharde hart beetje bij beetje te openen zodat Gods licht toegelaten kan worden en een ieder daardoor zijn/haar leven volledig kan vervullen met het plan dat God voor die persoon lang geleden heeft uitgestippeld.

Mensen moeten weer leven. Het is niet altijd rozengeur en maneschijn, maar met God aan je zijde, wie kan dan tegen je?

Kom laten we samen beleven hoe groot onze God is!

God zegent en hopelijk tot ziens,

Rich,