Wat is Gods plan voor mijn leven?


Wat is het doel voor mijn leven? Heeft God een bepaald plan met mij?

Het is enorm inspirerend om doelgerichte mensen te zien; zij die een missie hebben en zich daar volledig voor geven. Denk bijvoorbeeld aan topsporters, hoe zij dagelijks focussen op trainen, rusten en goed eten. Alles voor die gouden beker.

Of denk aan bijbelse personen als Mozes, David of Paulus. God heeft hen specifiek geroepen voor een doel. Maar ik dan? God heeft mij niet zo duidelijk geroepen, net zoals de miljoen Israëlieten waar Mozes leiding aan gaf. Moet ik dan wachten tot God mij roept, of moet ik raden waar God mij voor heeft gemaakt, of mag ik zelf kiezen waar ik voor ga?

Tom neemt je mee in deze ultieme vragen aan de hand van de Bijbel en echte levensverhalen. Niemand hoort doelloos te leven.

Voor meer informatie over Tom, kijk eens op https://www.ingoedegrond.com/

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Mijn naam is Tom Baksteen: echtgenoot van Christa en vader van drie geweldige kinderen. Ik werk in het bedrijfsleven als consultant in de logistieke dienstverlening en voor de kerk als spreker, schrijver en trainer. Mijn grootste passie is om God en Zijn waarheid steeds dieper te gaan begrijpen, dat zelf uit te leven en dit vervolgens over te brengen op Zijn kerk.

Wanneer wij met een open hart naar God luisteren, bereid zijn om te veranderen en te focussen op de eeuwige zaken, zal Gods woord in goede grond landen. Dan zullen we God dieper kennen en zullen we rijkelijk vrucht dragen in het dagelijks leven.

Dit werk ik uit door de trainingen, preken, artikelen en cursussen voor tieners, jongeren en volwassenen die ik geeft voor een verscheidenheid aan kerken in heel Nederland.

Mijn onderwijs kenmerkt zich volgens velen door duidelijkheid, diepgang, vriendelijke scherpte en praktische toepasbaarheid. Goed onderwijs bevat ten minste deze drie elementen: Het communiceert waarheid, inspireert de luisteraars en helpt ze om dit toe te passen.

Ben je benieuwd naar hoe dat onderwijs eruit ziet? Kijk even op mijn website www.ingoedegrond.com voor voorbeeldpreken, artikelen en verder aanbod

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;