Bedacht, geliefd, geroepen, toegerust


Willemiens visie is om haar hoorders te laten zien dat God al voor de grondlegging van de wereld hen heeft bedacht, dat ze geliefd en gewild zijn, maar ook geroepen om dat te doen wat God in ze heeft gelegd. Als we allemaal opstaan in onze roeping dan zal Gods licht in de wereld schijnen, maar zal ook je eigen leven zoveel lichter worden. 

Uit eigen ervaring spreekt ze over hoe ze zelf mocht ontdekken dat als je vanuit de identiteit gaat leven dat je geliefd en geroepen bent, God jouw leven wil leiden. En samen op ontdekking gaan naar wat God in jou heeft gelegd zodat je tot je volle potentie mag komen en Hem daarmee mag eren. 

Of je nou jong bent of oud, man of vrouw, dit is een boodschap die ieders leven verrijkt en waar Gods woord leidend is. 

Daarnaast heeft Willemien ruime ervaring in het spreken voor groepen, kinderen, jongeren en ook over verschillende onderwerpen, Dus een thema naar keus is zeker ook mogelijk. Vergoeding in overleg. 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Willemien is getrouwd en heeft 2 prachtige (adoptie)kinderen, ze is 38 jaar en woont in Wezep.

Willemien heeft 6 jaar lang zendeling en ontwikkelingswerk gedaan in Afrika en daar gewerkt met allerlei doelgroepen, van gevangenis, tot vuilnisbelt, van spreken op conferenties, jeugdavonden tot een eigen radio programma.

Hier in Nederland staat ze voor de klas, voorheen taalklassen aan vluchtelingen, nu seksuele voorlichting en preventiewerk bij ScharlakenKoord, ook schrijft ze voor She Rises, volgt ze de LUME sprekersacedemy en is ze keyleider binnen haar kerk. Haar main job is haar winkel en webshop Gifts of Grace.

Willemien is een duizendpoot, vol energie, spontaan, enthousiasmerend, creatief en houdt ervan anderen ook aan te sporen tot actie over te gaan na het horen van Gods woord.  Door eigen ervaring kan ze getuigen dat als je gehoor geeft aan Gods roep je leven een avontuur wordt tot eer van Hem.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;